PS4 Kaart 100 Euro

100

Bent u op zoek naar een PS4 Kaart van 100 euro? Bestel jouw PS4 Kaart van 100 Euro hier snel en direct. U ontvangt uw code direct. Zo hoeft u niet meer naar de winkel om online tegoed te kopen!

116 reviews

Beschrijving

Let op: Dit product is alleen geldig in Nederland

Voeg zonder een creditcard te gebruiken gemakkelijk geld aan je PlayStation Network-portemonnee toe.

PlayStation Network codes zijn een geweldige manier om snel geld aan je PlayStation Network-portemonnee toe te voegen. Voer de 12-cijferige code in en trakteer jezelf of een vriend op de beste downloadbare content die er is. Als je portemonnee weer is bijgevuld, kun je op je gemak allerlei PlayStation 3-, PlayStation 4-, PS Vita-, en PSP-content uit de PlayStation Store downloaden.

Reviews

Peterlientje – 21 januari 2020

Het gaat vrij makkelijk en je hoeft niet helemaal naar een winkel op het product te ` kopen. Het is misschien een beetje lastig om het product te vinden in het begin. Maar hij staat tussen je aankopen en dan moet je op de kaart zelf klikken om de code te krijgen. Voor de rest heel erg makkelijk

blikSEMYT – 20 augustus 2019
 

Het is heel erg handig als je ff snel wat geld op de playstation wilt zetten. Je koopt het hier en zet het met een code op de ps4. Aan het begin is het even moeilijk om te vinden, maar dan moet je gewoon de instructies volgen die zijn aangegeven en dan vind je het wel.

TegoedVerhogen.nl is de plek voor jouw online giftcards!

jeshoots-com-eCktzGjC-iU-unsplash

FAQ

Een PS4 Kaart wordt gebruikt om online spullen mee te kopen op het platstation network. Hierbij moet u denken aan online items en lidmaatschappen.

Een PS4 Kaart kunt u gebruiken op het playstation network. Als u wilt betalen kunt u de code van de PS4 Kaart invullen.

Scroll naar top